← Historical versions

Versions of (b)

E-15 — Excise Tax Act · 1 version

Historical text comes from the Justice Laws point-in-time corpus and is unofficial — not the official version.

  1. 2003-01-01 to 2018-06-21 View Source

    if the charity charges the recipient an amount as tax under that Part in respect of the supply, the consideration for the supply does not, and could not reasonably be expected to, equal or exceed the direct cost of the supply determined without reference to tax imposed under that Part and without reference to any tax that became payable under the first paragraph of section 16 of An Act respecting the Québec sales tax, R.S.Q., c. T-0.1, at a time when the charity was a registrant as defined in section 1 of that Act.